Informații generale

Informații utile

Cabinet de pediatrie Dr. Burlacu Iurie – este dedicat asigurarii celor mai bune ingrijiri medicale micilor pacienți, carora le acorda o deosebita atentie. Pentru bebelusii pana la 18 luni sau pentru urgente puteti solicita consultatii la domiciliu.
Familiile cu mai multi copii bolnavi, somerii si personalul medical beneficiază de tarife reduse.
Cabinetul de pediatrie este dotat si echipat la standarde europene, aflandu-se în relații contractuale cu Casa de Asigurari de Sanatate a Judetului Sibiu. Pentru a beneficia de serviciile oferite prin Casa de Asigurari de sanatate aveti nevoie de urmatoarele documente:

  1. Bilet de trimitere de la medicul de familie
  2. Carnet de sanatate sau
    • carnet de vaccinari sau
    • copie dupa certificatul de nastere al copilului
Reguli Generale

Fumatul interzis! În incinta cabinetului de pediatrie, inclusiv în zona de acces în cabinet fumatul este interzis cu desavarsire (conform Legii nr. 349/2002). Va rugam respectati legea pentru sanatatea copilului dumneavoastră!
Accesul cu animale de companie este interzis! In incinta cabinetului de pediatrie este interzis accesul cu animalele de companie.
Pastrati curatenia! Va rugam pastrati curatenia in zona de acces la cabinet si pe sala de asteptare! Sa ne crestem copii intr-o lume mai curata!
Nu blocati intrarile in garaje! Va rugam nu parcati masinile in zona garajelor, deranjand vecinii! Multumim pentru intelegere.

Dr. Iurie Burlacu
Medic primar pediatru
www.pediatrusibiu.ro